HUOM! KERHON TOIMINTA ON  KESÄTAUOLLA!

 • Mutta alkaa käynnistymään syksyn lähestyessä. 
 • Ensimmäisenä ehtivät aloittamaan keilaajat, jotka aloittavat kautensa keskiviikkona 14.8. kello 15.00 Järvenpään Keilahallilla. 

TAPAHTUMAKALENTERI

 • HUOM! Uusituilla kotisvuilla on myös uudistettu  kalenteri-toiminto, josta näet oman Kerhon tapahtumien ohella myös UUdenmaan Parkinson Yhdistyksen (UPY ry.) ja sen muiden Kerhojen sellaiset tapahtumat joista halutaan kaikkien tietävän.  VIIKOTTAINEN TOIMINTA

 • Tiistaisin Boccia Tuusulan Uimahallissa kello 12.00-14.00 syys-toukokuu
 • Tiistaisin vesijumppa Tuusulan Uimahallissa kello 13.00-13.30 syys-toukokuu
 • Keskiviikkoisin keilaus Järvenpään Keilahallissa kello 15.00-16.00 elo-kesäkuu

KUUKAUSITTAISET TAPAHTUMAT

 • Vertaistukiryhmä kokooontuu joka kuukauden ensimmäinen maanantai kello 15.30-16.45 Viertolan Palvelukekskuksessa Keravalla
  • Parknsonin tautia sairastavien Vertaistukiryhmän vetäjä on Risto Roine.
  • Mikäli perheenjäsentne vertaisryhmälle on tarvetta, on Anja Roine lupautunut vetämään sitä.  Tämähän lopetettiin viime talvena vähäisen osallistujamäärän takia, mutta kokeillaan nyt uudestaan.
 • Kerhotapaaminen on joka kuukauden esimmäinen maanantai kello 17.00-19.00 Viertolan Palvekeskuksen Ruokasalissa.

VUODEN KIERTO

 • Kerhon Vuosikokous on helmikuussa Kerhotapaamisen yhteydessä. Siinä tarkastellaan edellisen vuoden toimintaa jälkeenpäin.
 • Kerhon Syyskokous on marraskuun Kerhotapaamisen yhteydessä. Siellä käsitellään suunnitelmat seuraavan vuoden toimintaa ajatellen ja valitaan kerholle vastuuhenkilöt.


Boccia

Kerholle on hankittu  2 sarjaa ulkopelipalloja jotka mahdollistavat kesäaikaan Boccian pelaamisen ulkona vaikkapa Miittien aikana. Tai mikä estäisi innokkaita pelaamaan vaikka monta kertaa viikossa kun sopiva porukka saadaan kokoon ja pelipaikkoja löytyy kyllä. Boccian perustiedot tästä

Syys-toukokuulla Bocciaa pelataan Tuusulan Uimahallin alakerrassa olevassa liikuntatila 1:ssä tiistaisin kello 12.00-14.00. Siellä on sääntöjem mukainen kenttä. 

Boccia-turnaus on 27.lokakuuta ja sen järjestää Tuusulan Liikunatoimi. 

Boccian yhteyshenkilö on Markku Elmikäinen. Puh. 040 768 5296

Vesijumppa

Vesijumppa jatkuu näillä näkymin syyskuun 10. päivä Tuusulan Uimahallissa. Ajankohta on siis tiistaisin ja jumppa on 13.00-13.30. Hinta 4 € per kerta. Kuittaa käyntisi KU Parkkis-kerhon listaan mennessäsi kassalla. Maksu peritään jälkikäteen. Maksu oikeuttaa uimiseen ja saunomiseen 2 tunnin ajan. 

Vesijumpan yhteyshenkilö on Terttu Latvio p.  0400 463 284


Keilaus

Huom! Järvenpään Keilahalli on avannut ovensa keäshuollon jälkeen 5. elokuuta.

Kerhon keilavuoro on Järvenpään Keilahallissa keskiviikkoisin 15.00-16.00.

Ratavuoro varataan edellisella käyntikerralla Keilahallin kassalla olevaan K-U Parkinson-kerhon listaan. Halli varaa tarpeellisen määrän ratoja käyttöömme em. varausten perusteella. 

Ratamaksu 8 € suoritetaan kassalle saavuttaessa hallille.  Mikäli varatun pelivuoron jättää käyttämättä on varaaja velvollinen maksamaan ratamaksun ellei saa hankituksi tilalleen toista henkilöä.

Keilauksen yhteyshenkilö on Juha Pöyhtäri p. 045 1891116  


HUOM ! Lahden LaPark yhdistys järjestää syyskauden ensimmäiset keilakilpailut perjantaina 30. elokuuta Lahdessa. Kutsu löytyy alempaa tällä sivulla "Keilakutsu Lahti 30.8.2019"Meidän oma kerho, Keski-Uudenmaan Parkinson kerho, järjestää keilakilpailut lokakuun 2. Viikonpäivä on keskiviikko ja kilpailuaika kello 11.00....13.00.